lite tyst…

Inte blivit många inlägg den här veckan och det beror på att jag legat däckad i feber…i flera dagar! Inga andra symptom..ingen förkylning, influensa el liknande, “bara” hög feber..till och från… Jättekonstigt!

 Har varit hemma från Guesthouset en del och när jag inte försökt “sovit bort febern”, så har jag frenetiskt försökt hitta boende för Safari, Kapstaden och en hel del Garden Route över jul och nyår..och det är minst sagt frustrerande..tar tid att få svar och de flesta ställen börjar bli väldigt fullbokade.

På måndagmorgon landar Fredrics föräldrar och vi ska ta med de ut i bushen till Umlani Bush Camp så tyvärr kommer jag vara helt utan uppkoppling i 3 dagar…men lovar återkomma med massa härliga safaribilder!

Nu gäller det bara att bli frisk tills dess!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.