Nu har de landat!

Kl 04.00 ringde klockan imorse för vår tripp till Johannesburg och sedan vidare till Krugerområdet. Vi landade i Johannesburg redan kl 08.30 och käkade lite frukost innan Fredrics föräldrars plan skulle landa. Och sen väntade vi…och väntade..och väntade…Kändes som en hel evighet och på sätt och vis var det så…Ena väskan hann inte med den korta transfern i Frankfurt så det gjorde såklart att det tog tid innan de kom ut..:(
Typiskt!
Så Lasse får klara sig utan sitt baggage tills vi är tillbaka i Kapstaden. Men som tur är tror jag de hade packat lite av varje i den andra väskan också.

Mitt tips när det gäller packning är att ALLTID se till att ha MINST ett ombyte i handbagaget och reser man ihop med någon- dela upp kläderna i bägge väskorna…Och packa aldrig ned några värdesaker el viktiga dokument el mediciner etc i det som ska checkas in för tyvärr är risken ganska överhängande att det blir en del förseningar…

Se också till att ni har adressen för ert första boende med, så kan flygbolaget skicka väskan dit så fort den kommit fram…

Och har man bokat boende genom oss, så hjälper vi självklart till att hålla kontakten med flygbolaget om det behövs.

Nog om detta..Från Johannesburg körde vi raka vägen till Seringa Lodge och nu blir det alldeles strax dags för Cecilias underbara mat. Hennes 3-rätter middagar är ett måste när man är här!

Bilder kommer!

(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.