Någon som ska till Swaziland?

Idag kom äntligen de 50-tal kartor över Swaziland som jag beställt!

Nästan tre månader tog det efter ett antal telefon samtal och mail fram och tillbaka. Men när jag väl fick tag på rätt person (som det alltid är när man ska fixa nåt här nere) så gick det fort som tusan och inte ett öre behövde jag betala…förutom…ja just det…Tullavgift på 30kr till Sydafrikanska staten…

Men nu får iallafall alla mina kunder som ska köra genom Swaziland en karta med lite information innan resan 🙂

(Visited 89 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.