Picknick på en vingård

Idag fick vi besök av våra goda vänner Anna och Kenneth och deras lilla prinsessa Leah 🙂

Anna och Kenneth driver Villa Cape adventures som många av våra kunder bor hos i Kapstaden och deras Leah har hunnit växa massor sen sist vi sågs innan sommar uppehållet! Härlig unge!

Vi bestämde oss för en spontan picknick på Warwick Wine Estate som är kända för just detta. Var nästan folktomt så vi behövde knappast trängas..Tror det berodde till viss del på den populära Helderberg Wine Festival som hölls den här helgen.

Men iallafall.. Picknicken kostar R299 för två personer och även om den är snyggt presenterad och innehåller en hel massa delikatesser så kan jag tycka det är i dyraste laget…Men däremot är själva stället så himla igenom tänkt för just detta, så har man inte tillgång till eget kök och vill ha söndagshäng i goda vänners lag så är detta ett klockrent ställe.

Personalen tog genast hand om Leah som såklart ville utforska sin omgivning.. Det finns stor lekpark för barn och gott om utrymme för dem att springa av sig på… Man har en stor gräsmatta med solparasoll utspridda och gigantiska härliga kuddar att sitta på..el som vissa föredrar..att ligga i..Kenneth fick något viktigt tel samtal 😉Vi valde att sitta vid ett av bordenSöndagshäng

Superkul att få träffa våra vänneroch vi hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi ses igen! 

(Visited 78 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.