Vinehopper


Om man befinner sig i Stellenbosch så tycker jag ett fantastiskt sätt att utforska vindistrikten på är att hoppa på Vinehopper .

Detta är en liten “hop on, hop off” buss som kör runt till 6 olika vingårdar per dag. Mån, ons och fre kör de den sk södra rutten med besök på : Vredenheim, Van Ryn’s Brandy cellar, Spier, Bilton, Alto och Kleine Zalze.
Tis & Tor körs norra rutten med besök på: Bergkelder, Beyerskloof, Simonsig, Delvera, Muratie & Delheim.
En endags biljett kostar R170.00 och 2 dagars biljett: R300
Om man provar vin på alla 6 vingårdar får man räkna med att betala ca R80.00 totalt för vinprovningarna.
Flera av gårdarna har restauranger som man kan äta lunch på och visst är det ett bra sätt att ta sig runt så slipper en person köra?
De plockar upp er från ert guesthouse el hotell och man kan kontakta mig så gör jag enkelt en bokning åt er. Alternativt kan man själv ta kontakt med Stellenbosch Adventure centre som driver Vinehopper. De har sitt kontor vid tursitinformationen i Stellenbosch.
(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.