Thornhill Safari Lodge

Fått ett trevligt mail från min första Amerikanska kund som precis varit iväg på en safari resa till Sydafrika 🙂

Eftersom han och hans dotter bara hade en vecka i landet så bestämde de sig för några dagar i Johannesburg och sedan Safari för resten!

Resultatet blev ett 5 dagars safari paket på Thornhill Safari Lodge, ett mycket prisvärt lodge som ligger i Thornybush game reserve som angränsar till Krugerparken.
Kör man dit själv så kostar det ca R1100 per person och natt att bo på Thornhill och då ingår alla måltider plus 2 game drives per dag och vill man inte köra själv så kan man köpa 3,4 el 5 dagars paket med transfer från Johannesburg, stopp längs panorama rutten, game drives, boende, måltider, parkavgifter m.m från R5000 per person.

Value for Money!

Det som är bra med dessa paket är att de kombinerar Thornybush med Kruger så man täcker ganska stora delar och ser väldigt mycket djur, samtidigt som man får se skillnaden mellan de olika parkerna och typen av safari.

Jag rekommenderar verkligen detta till alla er som är ute efter safari upplevelsen och inte vill lägga för mycket pengar på lyxigt boende. Det är rent, fräscht och har allt man förväntar sig av en lodge.

Hör av er till mig så hjälper jag att boka.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.