Vinehopper på söndag

Vinehopper är en populär Hop on/Hop off buss i Stellenbosch som i vanliga fall inte körs på söndagar pågrund av att vingårdarna längs rutten är stängda.
Men den här helgen har de gjort ett undantag för mina gäster så är det någon mer som vill åka med Vinehopper nu på söndag, så är det bara att höra av sig så hämtar de upp från ert guesthouse mellan 10.00-10.30. Kostar R190 per person och man kan alltså hoppa av och på en hel dag. (alternativa gårdar kommer besökas så inte samma som man hittar på hemsidan)

maila mig på info@sydafrikaexperten.se

(Visited 38 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.