Sommaren är här

Verkar som om sommaren är på ingång. Igår hade vi runt 35 grader varmt i Kapstaden och nere på kaphalvön har det börjat blåsa rejält. Ett tecken på att sommarvindarna el “Cape Doctor” är på G.

Fullt upp som vanligt med jobbet.
Igår mötte jag upp en grupp som reser med en annan svensk arrangör. Det strular alltid med deras guider och så även denna gång så nu har jag fått hoppa in och agera reseledare under deras sista dagar i Sydafrika. Verkar vara en mycket trevlig grupp men svårt att komma in såhär på slutet. Ikväll ska de ha avskedsmiddag uppe på den snurrande restaurangen i Ritz hotell och imorgon flyger de hem.

Igår fixade vi förresten registrering och ägarbytet av vår bil. Blev två vändor med diverse kompletteringar innan det var klart men nu är det giltigt ett år framöver.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.