Sommar koncerterna är tillbaka

Ett säkert sommar-tecken varje år är när Kirstenbosch Summer Concerts är tillbaka. Varje söndag kl 17.30 mellan Nov-April anordnas stor utomhuskoncert i botaniska trädgården.

Programmet hittar ni här och i år finner man artister som Freshlyground, Prime circle, Goldfish, Parlotones och många fler 🙂 Flesta biljetter kostar antingen R75 el R95, förutom t ex nyårskoncerten med Loading Zone och legendaren Johnny Clegg.

Biljetterna släpps tisdagen innan varje event och man kan köpa de antingen vid Kirstenbosch, över telefon eller på nätet via Webtickets.
Portarna öppnas kl 16.00 och det gäller att vara ute i god tid då det ofta är väldigt mycket folk och man får parkera en bit bort…Men helt klart ett “local” event som inte får missas!
Ta gärna med en filt att sitta på och picnic med lite snacks och vin. Mysigt!
(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.