Vilken service!

Börjar känna mig rejält tjock och otymplig nu och snart passar inga av mina vanliga kläder. Magen växer så det knakar men eftersom vi har så himla mycket jobb just nu så finns helt enkelt ingen tid att åka till någon av de få affärer som har mammakläder. Är jättedåligt utbud här nere och jag har bara lyckats hitta 3-4 affärer i hela Kapstaden-området och de ligger alla minst 40 min bilresa bort.

Så igår klickade jag lite snabbt hem ett par klänningar från en online-butik och döm om min förvåning när det senare samma kväll knackade på hos oss med leverans från www.kinderelo.co.za.

Det kallar jag service!

Ena klänningen var så himla skön att jag direkt imorse bestämde mig för att beställa hem en till så får se vad lång tid det tar den här gången..

Är ju trots allt helg så de kan väl möjligen inte leverera en lördag kväll…eller?

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.