Ny bil

Nu är vi med bil igen och den här gången har vi övergett Mercedes för Volvo.

Eftersom vi väntar bebis så har det naturligtvis lutat mot antingen en kombi el SUV men det är jäkligt svårt att hitta kombi-bilar här nere. I Sverige kryllar det ju av dem men här nere ser man väldigt få kombis utan här kör de flesta stadsjeepar och andra större bilar, el pyttesmå bilar som VW polo el Toyota Yaris.

I slutändan fastnade vi iallafall för en V70 och nu känner vi oss verkligen som blivande föräldrar…ha ha! Känns säkert och framförallt otroligt praktiskt.

Håller nu på och fixar med papper för ägarbyte, registreringsavgifter, skatt, försäkring osv och efter att ha gått igenom denna process några ggr tidigare,  känns det inte alls lika krångligt som första gången.

 Idag ska bilen besiktigas och det konstiga här i Sydafrika är att man bara behöver besiktiga bilen vid ägarbyte och sedan aldrig mer!
Inte konstigt att det finns så många skruttiga bilar ute på vägarna.

(Visited 116 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.