Sydafrika = Value for money

Senaste veckan har enbart handlat om jobb för vår del…

 Feb månad är precis som tidigare år, den månad då flest svenskar verkar resa till Sydafrika och är utan tvekan årets bästa månad för vår del, så nu är det full rulle för oss med förberedelser. Kul!

Förutom en massa välkomstpaket som ska bli klara, kunder som ska köras, diverse guidningar osv, har vi dessutom redan fått in en hel drös med förfrågningar för höstlovet och tro´t el ej…jul och nyår!
Verkar som att folk förstått att det gäller att vara ute i god tid och det känns definitivt roligare för oss när vi kan erbjuda boenden som vi själva personligen gillar.

 I år har vi sagt att vi bara kommer ta jul och nyårs bokningar fram till maj, sedan får det vara stopp.

 Känns inte som att man kan sätta ihop bra paket när alla mysiga B&Bs osv redan är uppbokade och då är risken istället att man får missnöjda kunder.

Vi strävar ju inte efter att vara största reseföretaget, utan vill kunna stå för våra produkter och de arrangemang vi sätter ihop och det viktigaste för oss är den personliga servicen och engagemanget som kunden förhoppningsvis upplever när de bokar en resa hos oss.

Plus….i onsdags firade jag och Fredric 4 år tillsammans och det betyder också att det är exakt ett år kvar till vårat bröllop (!). Så vi kommer nog ha fullt upp ändå känns det som.

På årsdagen gjorde vi dessutom vårt andra ultraljud och bebisen verkar må bra och växer som den ska…

För övrigt håller jag även på och uppdaterar alla våra priser på Hemsidan och det är helt galet vad billigt Sydafrika är just nu! Just nu ligger Sydafrikanska randet runt 0.60kr och det är lägsta nivån sedan jag kom hit för 7 år sedan.

Jag har precis uppdaterat vår populäraste rundresa: Stora Sydafrikaresan och efter att flera kunder påpekat att de gärna hade velat ha en extra dag på Umlani Bush Camp, så har vi lagt till en extra natt där och ändå kostar denna 3-veckors resa fortfarande under 10 000 kr per person för boendet. Snacka om Value for Money!

Man får helt enkelt en extra natts safari med all inclusive nu om man jämför med vad priset var för ett år sedan…

(Visited 101 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.