Vilken rutt ska vi ta?

Eftersom Sydafrika är så oerhört stort, med skiftande landskap, klimat, olika turistattraktioner, historia m.m så är det alldeles säkert jättesvårt att bestämma sig för vilka delar man ska hinna med på sin Sydafrikaresa.

Mitt tips är: Har man bara 2 veckor på sig. Håll er till Kapstaden + Garden Route. Har man lite mer tid på sig så tycker jag absolut att man även ska täcka de östra delarna.

Självklart finns det tusen andra platser jag också vill att folk ska uppleva men det tar man helt enkelt på sin nästa resa.
Idag skrev jag en sida om just de populäraste turistorterna i Sydafrika som svenskarna åker till, för den som inte har så stor koll på vart folk brukar el “borde” åka.

 Den guiden är inte på något sätt utförlig, utan har bara med de vanligaste platserna och rutten som många av mina kunder brukar köra, men jag hoppas ändå att den kan ge lite inspiration och hjälp för er som är i planerings stadiet.

Sidan hittar ni HÄR

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.