Billiga inrikesflyg i Sydafrika

Lågpris-flygbolaget Kulula har återigen rea på sina flyg. Denna gång gäller det flyg mellan 5 maj och sista augusti med start imorgonbitti kl 06.00. Under denna tid kan man flyga för så lite som R399.00 enkel väg mellan Kapstaden och Johannesburg.

Förutom några av de populäraste sträckorna inrikes, erbjuder de dessutom flyg till såväl Mozambique, Zimbabwe och Tanzania.

Kulula har ofta billigast priser men det är ändå värt att jämföra med South African och Mango, för att se vilket bolag som har avgångar som passar er bäst.

Och en ort som faktiskt många glömmer bort är George som ligger i början av Garden Route. Perfekt om man vill ha lite sol och bad + aktiviteter i säg Wilderness el Knysna och ska vidare till Johannesburg och Kruger för safari, så slipper man köra hela vägen till Port Elizabeth för inrikesflyget till Jhb.

(Visited 121 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Billiga inrikesflyg i Sydafrika
  1. Lyxhustru skriver:

    1time.aero brukar oxå kunna ha bra priser, och bra tider! 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.