Drömmer mig tillbaka

Sitter och sorterar gamla kort från förra året och drömmer mig tillbaka till Victoria fallen och Kenya. Var ute med en grupp australiensare i en hel månad och nu börjar det skrika lite i “guide tarmen” igen…Att resa genom Kenya i September, mitt under Migrationen var helt magiskt!

Men i år har jag tackat nej till alla guideuppdrag och ska enbart fokusera på Sydafrikaexperten. Men visst blir man sugen?

 Frukost ute i Bushen

 Leopard
 Vic Falls
Pyttegruppen som var med på Kenya delen

 
Vic Falls är förresten ganska lätt att ta sig till från Johannesburg och man behöver egentligen bara 2 nätter där så varför inte lägga till det på er Sydafrikaresa…
Anyway..nu ska jag gå igenom resten av fotona och förhoppningsvis hittar jag lite nya bilder som jag kan lägga upp här på bloggen. Är ju aldrig fel att drömma sig bort, eller hur?
(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.