Vinn boken: Sydafrika: ett magiskt vinland!

Nu har ni alla chansen att vinna ett exemplar av boken: Sydafrika: ett magiskt vinland. Skriven av Maja Berthas som är en erkänt duktig Sommelier och vinkännare. Bra skrivet om Sydafrikas vinhistoria och de olika vindistrikten etc. Och givetvis massa vackra bilder och tips på områden att besöka!

Allt ni behöver göra är att gå in på Sydafrikaexpertens Facebook sida HÄR. Tryck på “gilla” knappen för sidan (finns långt ner på vänster sida) och leta sedan upp inlägget med denna tävling och tryck på “gillaOCH “dela” som hör till länken. (Det är jätteviktigt att ni trycker på inläggets “gilla” också eftersom det är så jag vet vem som är med i tävlingen)
Nästa måndag lottar jag ut en vinnare bland alla er som vart med och spridit info om mitt lilla företag. Fint va?

Om ni redan är med och “gillar” Sydafrikaexperten så behöver ni bara gilla & dela själva länken för att delta i tävlingen.
Hoppas det inte låter för krångligt.

Lycka till!

(Visited 66 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.