Vi är INTE Sydafrikanska vinklubben

Jag vet inte om jag varit otydlig på något sätt tidigare men jag vill bara påpeka ännu en gång att vi har INGENTING att göra med Sydafrikanska vinklubben och har själva varnat för dem flera ggr. Jag har aldrig träffat personerna bakom klubben, el haft någon kontakt med dem förutom att jag själv handlade vin från dem vid 2 tillfällen. Jag ångrar bittert att jag skrev om dem på bloggen och rekommenderade dem i början, men det verkade ju så himla bra och vi fick vinet vi beställt. Ni kan läsa mer om det jag tidigare skrivit om dem HÄR.

Idag blev jag utskälld av en kvinna som ringde upp oss och hotade med att polisanmäla oss eftersom hon fortfarande inte fått sitt vin som hon beställde i januari. Jag försökte förklara för henne att vi är ett reseföretag och har ingen som helst koppling till vinklubben men hon verkade inte riktigt förstå…Tycker jättesynd om alla som sitter i samma sits som henne och önskar att jag på något vis kunde hjälpa till men det finns inte mycket mer jag kan göra. Jag har försökt kontakta dem flera ggr, utan resultat.

Mitt tips till er som fortfarande väntar på vin el har andra outredda problem med Sydafrikanska vinklubben är att läsa olika forum och ta kontakt med folk i samma sits som er och se hur de har gått tillväga… kolla bl a denna länk: http://www.finewines.se/ovrigt/sydafrikanska-vinklubben/110/ och även på www.rata.se kan man läsa flera inlägg…

Jag håller tummarna för att så många som möjligt kan få sina pengar tillbaka och råder alla att vara extra försiktiga när det gäller olika vinklubbar i Sydafrika…Ryktas om att SV startat upp under nytt namn…

(Visited 177 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.