äntligen fungerande internet

Varit lite tyst på bloggen och det beror på att vi för tusende gången känns det som…haft problem med vårt internet…Blir galen!!!

Men nu så!!!!
Efter månader av krångel så har vi äntligen fått ordning på problemet och förhoppningsvis kommer allting fungera ok nu när säsongen sätter igång igen. Vi använder ett litet lokalt företag här i Stellenbosch och de har varit hur hjälpsamma som helst, och problemet har väl egentligen mer legat hos bostadsföreningen i lägenhetskomplexet där vi bor, som inte tillåter internetföretaget att sätta upp ordentlig antenn.

Efter massa trixande fram och tillbaka har de tillslut ändå lyckats förbättra vår signal och nu kan jag t o m lyssna på svensk webbradio igen…Vilken lycka!

Appropå radio och att hålla kontakten med Sverige, så har man precis lanserat ett nytt webbtv-system som heter Sling TV. Tanken med detta är att man ska kunna titta på  SVT1, SVT 2, Barnkanalen, SVT24, TV4 och TV6 via internet. Man köper en box som kostar mellan 3500-4000kr och sedan tillkommer en månadsavgift på ca 295 kr/mån.

Vi har ju inte ens sydafrikansk teve så det kommer nog inte bli aktuellt för oss just nu, men kanske i framtiden…Iallafall kul att det dyker upp alternativ till SVT World som har ganska begränsat utbud..

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.