Nya säsongen av Amazink

I tisdags var vi inbjudna för att få smakprov på hur den nya säsongen av Amazink kommer bli. Första föreställningen är ikväll och sedan kör man ända fram till slutet av mars.

För er som inte läst bloggen tidigare el hört talas om Amazink så är detta en show man verkligen ska försöka gå på om man kommer till Kapstaden. Det är en musik och dans föreställning i Kayamandi, kåkstaden vi har här i Stellenbosch och här har man letat fram helt fantastiskt duktiga talanger som sjunger och dansar så att publiken går i taket!

Hur bra som helst!

Föreställningen är varje onsdag, fredag och lördagkväll med start kl 20.00 och dörrarna öppnar kl 18.00.
Stora skillnaden från förra året är att man nu inte har 3-rättersmiddag inkl, utan man kan istället handla mat från den lilla marknaden som finns och istället kostar biljetten nu bara R200.00


Storyn är i princip densamma som förra säsongen och vissa av artisterna från förra året är kvar, men även flera nya duktiga killar och tjejer.

En del nya låtar, en del gamla klassiker…

Ja, vi tyckte fortfarande att det var riktigt, riktigt bra!

Transport till och från showen kan ordnas för ca R50 per person ( i Stellenbosch, och vi kan även fixa transfers från Franschhoek el Kapstaden.)

Hör av er till oss om ni vill göra en bokning på info@sydafrikaexperten.se 

(Visited 112 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.