Villa Cape Adventures har öppnat igen

Tidigare i veckan åkte vi in till Kapstaden för att käka lunch ihop med Anna & Kenneth och deras supersöta barn. Leah har blivit stora tjejen nu och Zeb, nytillskottet är en sån där bebis man själv innerligt önskar man kommer få en dag…Låg och sov i princip heeela tiden.

Anna och Kenneth driver Villa Cape Adventures, ett litet B&B i centrala Kapstaden som vi använder väldigt mycket för våra kunder. Prisvärt och personligt. De har bara 4 rum och är precis som ett B&B ska vara.

Är alltid jättekul att träffa dem, men när vi försökte komma ihåg när vi alla setts ihop senast så insåg vi att det var i december! Visst har vi hejat lite snabbt på varann när man lämnat av kunder och så men när man jobbar i turismbranchen så blir det tyvärr väldigt lite social tid mellan okt-april.

Men i år ska vi försöka bättra oss!

Lunchen intogs på Knead, ett mysigt café på Kloof St precis runt hörnet från Cape Adventures. Här har de gudomligt goda mackor, sallader och pizza.

Vi är jätteglada att ha VCA familjen tillbaka och ser fram mot ännu en fullspäckad och spännande säsong!

Frukost på Villa
 Cape Adventures med Taffelberget i bakgrunden 

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.