Soppväder

Skulle kanske inte skrivit att våren är på väg…Idag har det nämligen regnat precis hela dagen och varit kallt och ruggigt inne.

Perfekt soppväder så Fredric gjorde en supergod blomkål & ädelost soppa med bacon och till det öppnade vi ett gott rödvin som vi sparat några år. Såååå gott!
Vardagslyx om ni frågar mig.

Resten av dagen har vi båda suttit och jobbat. Jag håller för fullt på med jul och nyårsbokningar samt bokföring och Fredric har gått igenom några av bilderna jag tagit de senaste 2 månaderna för att se om det är några vi kan använda på hemsidan…

Här är några av de bilder som nu finns på hemsidan:

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.