Ett säkert vårtecken

Som ni säkert redan vet vid det här laget så har Fredric en lördagsrutin som består av att han går tvärs över gatan till den stora matmarknaden som hålls här vid Oude Libertas varje lördag, och där köper han färskt bröd, ibland kaffe, ibland en blombukett eller något annat trevligt.

Idag kom han hem med vårt favvobröd, 2 flaskor champagne (han hade hittat det champagne som vi drack när vi förlovade oss: Saltare) och en bukett kallor.

Jag älskar kallor och i vanliga fall brukar vi stanna till vid vägkanten och plocka själva, men för 15 svenska kronor så känns det helt ok att gynna blomsterförsäljarna.

Känns att våren är här på riktigt!

(Visited 85 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.