Boende i Camps Bay, Kapstaden

Verkar finnas stort intresse för boende i Camps Bay just nu..Fått flera mail där folk vill spendera några nätter i centrala Kapstaden, och sedan några nätter i trendiga området Camps Bay, som ligger längs atlantkusten, ca 15 min med bil från Waterfront.

Här finns en underbar strand (fast inte många som badar eftersom vattnet är KALLT!) mysiga små caféer, nattklubbar, restauranger m.m.

Bland mina personliga favoriter hittar ni dessa två ställen:

                                                           Primi Seacastle Hotel

och

                                                                 3 on Camps Bay

Båda dessa Boutique Guesthouses el hotell, ligger på gångavstånd till huvudgatan och stranden. Båda har pool och luftkonditionering och vacker havsutsikt i vissa rum.

Primi Seacastle kostar från R600 per person och natt och 3 on Camps Bay är snäppet dyrare från R775 per person och natt.  Några hundralappar extra om man vill ha havsutsikt.

I Camps Bay finns flera bra restauranger som Codfather där de har fantastisk bra sushi och fisk och skaldjur…eller varför inte Hussar Grill som är min favorit “kedja” för bra kött. Testar ni någon av Hussar Grill restaurangerna så måste ni prova deras Chocolate Vodka till dessert. Yummy!!!

(Visited 151 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.