Veckans vintips

Var ett tag sedan jag tipsade om viner ni har på bolaget hemma just av den anledningen att jag på sistone druckit många viner som man inte hittar i Sverige 🙁
Men om man gillar den sydafrikanska druvan Pinotage så är Spier Vintage Selection Pinotage 2006 (nr 96428) väl värt ett försök. kostar 130kr.

Pinotage är en ganska speciell druva och antingen gillar man den el inte..finns liksom inget mittemellan. Helst ska det serveras till grillat el vilt.

Spier är förresten en vingård strax utanför Stellenbosch och det är också här man hittar den afrikanska jätterestaurangen Moyo som serverar en jättebuffe och har afrikansk underhållning + ansiktsmålningar etc.
Man skulle kunna tro att det är värsta turistfällan men är faktiskt många lokalbor som tar dit sin familj och vänner vid speciella tillfällen.

är man ett mindre sällskap ska man be om en av trädkojorna. Riktigt mysigt och boka gärna ett bord runt 8 snåret el senare då det hunnit bli mörkt och alla eldar och facklor gör det ännu mysigare. Buffen kostar ca Zar 250.00/person.
(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.