Punktering mitt i natten

Hade en ok helg. inget egentligen att rapportera förutom att jag fick punka med Volvon kl 01.00 på natten mellan Fre- lör men det gick bra. var på väg hem från en middag hemma hos några vänner när det hände och befann mig i Muizenburg så jag låste bildörrarna medans jag väntade på taxi för att ställa sig och byta däck mitt i natten skulle nog inte vara någon större hit. Sedan fick jag hjälp av taxi gubben nästa morgon att byta till reservdäck etc så det löste sig tillslut även om däckbytet blev en dyr affär.

jag och Sam, taxi gubben börjar bli riktigt goda vänner vid det här laget då det bara finns ett taxi bolag här nere och han kör alla nattpass..Jag borde få stammiskort hos dem 😉

I lördags grillade vi hemma hos några kompisar och satt uppe långt in på natten och drack rödvin och whisky. Något som jag ångrade bittert söndag morgon men sånt hör ju till….
Helt ok helg iallafall…
Nu har jag bara en vecka kvar på jobbet innan jag får efterlängtad semester och familjen kommer på besök 🙂

(Visited 113 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.