Känns riktigt vemodigt…

Tjejerna har åkt hem..snyft! känns faktiskt riktigt tråkigt för det har varit supermysigt att ha goa kompisar omkring sig senaste veckorna.

Jag har haft det lite tungt de senaste veckorna då jobb stressen tillslut kommit ifatt mig och att ha vänner omkring sig som man kännt länge och bara kan vara sig själv med har verkligen underlättat.

Precis vad jag behövde! Linda & Ullis, ni är välkomna hos mig anytime!

Det jag kommer komma ihåg från er vistelse är Bubbel och er jakt på den perfekta Method Cap Classic (och kom nu ihåg party tricket Sabrage när ni kommer hem), vin, mera vin, lite oliver..

MASSOR med sushi och framför allt skaldjur..och så förstås några ost och vinkvällar hemma hos mig..och såklart att jag fick fira in 2009 tillsammans mer er.
Ni är kanon! Love you both!

som sagt..nästa gång ni kommer ner så blir det valar, blommor och ännu mera vin va???
Kram på er!
(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Känns riktigt vemodigt…
  1. Christoffer skriver:

    Har precis köpt domänen MittSydafrika.se, tänkte börja göra en hemsida om det innan jag åker ner. Tar en massa bra tips från din blogg, hoppas det är ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.