Full Moon hike

I söndags var det fullmåne här nere och jag och några vänner hade planerat att göra en nattvandring upp till Lion’s Head i Kapstaden, hajka upp innan solnedgången och sen gå tillbaka ner med hjälp av ficklampor och månens sken…

Som vanligt så blir det inte riktigt som man tänkt sig och efter diverse problem med en bil och långa bilköer gav vi upp och bestämde oss för att åka hem ner till kaphalvön istället och gå längs med chapmans peak.

Så även om det inte blev en vandring som sådan var det en supertrevlig kväll i trevligt sällskap och månen var riktigt spektakulär.
(Visited 93 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Full Moon hike
  1. Mona skriver:

    Hej! Har du några hiketips till ett gäng rödakorset-svenskar som befinner sig i kap just nu och fram till slutet på februari?

  2. admin skriver:

    Hej Mona,
    Finns massor med fina vandringar här nere. Har ni hikat upp till Table Mountain än? Eller Silvermine? Har ni lite mer tid så är Cederbergen ett absolut måste!
    Kolla in http://www.sanparks.org, http://www.hikecapetown.co.za, http://www.uncoverthecape.co.za/hiking-guide.htm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.