Ingen guidning i Norge i år

Precis varit i kontakt med Scenic, australiensiska företaget som jag guidat åt de senaste tre åren när jag haft lite ledigt från mitt “vanliga” jobb och tyvärr har de blivit tvugna att ställa in nästan alla turer i Norge i sommar så blir inget Europa för mig i år 🙁

Känns lite tråkigt eftersom jag har en hel del semester att ta ut och hade hoppats kunna jobba ihop lite extra pengar under den semestern för att sedan 2010 kunna göra en längre resa som turist själv… men så är det. Inte mycket att göra åt och vem vet? Kanske får de dåligt med guider igen i Kanada och vill flyga dit mig för en tur precis som förra året, konstigare saker har hänt. Har dessutom kontaktat högsta hönset för att se om jag kanske skulle kunna göra några av deras afrika resor så vi får väl se.
Om inte, så blir det nog en lugn vinter för mig med några mindre resor här nere i Sydafrika istället. Är bra tid för safari i Kruger parken under juni-aug så det vore ju inte fel det heller…

Något hittar jag alltid på men visst kommer jag sakna guidningen i Norge!
(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “Ingen guidning i Norge i år
  1. Anonym skriver:

    Åh ja kommer sakna dig här hemma i sverige..hade ju sett framemot det:( får se till att träffas snart endå annars får ja ju minna abstinens Kram Linda

  2. Anonym skriver:

    Jag har också minna abstinens..Men förhoppningsvis får jag ju se dig på fredag!!piff. x madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.