Sömnlösa nätter…

…Och det beror inte alls på stress el så (fast i grund och botten handlar det väl om det) men är alltså inte som att jag har mer runt om mig nu än vanligt utan har helt enkelt drabbats av en av mina (mååånga genom åren) Insomnia liknande perioder.

Igår natt var 4 natten i rad som jag inte sovit och i vanliga fall kan jag åtminstone koppla av med en bok el film el något medans jag väntar ut natten men inte igår. ..

Istället ställde jag mig för att laga paj kl 03.00!
Ok, lite mysko, jag vet, men attans vilken god paj det blev! och på så vis var ju dagens lunch på jobbet fixad. Det kallar jag produktivitet!

Skämt åsido, ikväll ska jag prova på ett stenhårt pass på gymmet så hoppas jag att jag somnar av ren utmattning sen.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Sömnlösa nätter…
  1. Christoffer skriver:

    Trist att du fått tillbaka din insomnia igen!

    Hade ordentlig jetlag för någon månad sen och vaknade kl 2 varje natt i en vecka – och det är så fruktansvärt irriterande att bara ligga kvar. Gick också upp och fixade, lagade mat och sånt där 🙂 Inte samma sak som insomnia, jag vet, men…

  2. Liam Wandi skriver:

    Vad haftigt! Vad blev det for slags paj?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.