Veckans spaningar

Den här veckan handlar mina spaningar om en fisk och skaldjurs restaurang i Kapstaden, landskampen mellan Sverige-Sydafrika och en härlig vingård…

Fotbollsmatch mellan Sverige- Sydafrika: På tisdag den 22 jan kl. 19.00 möter svenska damlandslaget  Sydafrika på Green Point Stadium. De hade en “uppvärmningsmatch” redan igår som svenskorna vann med 4-0. Vill man gå och titta så är inträdet gratis men man måste hämta upp sin biljett på något av Computickets utlämnings-ställen. Se till att ha med er legitimation. Max 10 biljetter per person, Vet att förra året när samma lag möttes, så stod det folk och delade ut biljetter utanför… Mer info hittar ni här. 

Seabreeze Fish & Shell Här kommer ett tips på en trevlig liten nyöppnad fisk och skaldjurs restaurang längs Bree Street i centrala Kapstaden. Fräscht och modernt och gillar ni ostron så är det nästan ett måste!

Bildresultat för louisvale wines restaurant

Louisvale Wines För några månader sedan blev vi inbjudna av Axis Marketing till nyrenoverade Louisevale Wines utanför Stellenbosch och min kollega Ursula åkte dit och kom tillbaka mäkta imponerad! Här kan man prova vin (gör väldigt bra Chardonnay) el beställa en ostbricka till och de serverar även lättare måltider i restaurangen som ligger med fantastisk utsikt över Devon Valley. Gården ligger i samma område som Clos Malverne som också är värd ett besök.

De bygger om sin hemsida men finns på facebook.

(Visited 300 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.