Nya hotell i Kapstaden

Newmark Hotels, som har flera av hotellen nere vid Waterfront i Kapstaden, utökar sin hotell-portfolio.

Dels så öppnade de ett nytt hotell: Onyx i slutet av förra året. Detta lägenhetshotell ligger centralt mittemot Cape Town Convention Centre.

1-bedroom apartment- Onyx

Nu i mars öppnar ytterligare ett hotell: Stock Exchange som kommer ligga i trendiga området Woodstock. Även här är det studios el lägenheter som gäller och det verkar generellt vara något som det byggs mycket av i Kapstaden. Nere i Waterfront t.ex. finns bara ett fåtal hotell, och resten är lägenheter och penthouses.

Själv gillar jag lägenhetshotellen. För oss som reser med barn så är det extra utrymmet väldigt välkommet och finns det en liten kokvrå så kan man enkelt fixa till mackor el lite mellis.

Stock Exchange – Woodstock

Nackdelen med vissa av lägenhetshotellen i Kapstaden är att de saknar utomhus-pool + att man kanske inte riktigt får samma service/ hjälp av personalen som på ett mindre guesthouse.

Men är man som vi, hyfsat självgående och bara är ute efter en bra bas att ha, så tycker jag det är ett klockrent alternativ.

Pool finns på Stock Exchange

Pris för en 2-rums lägenhet på Stock Exchange: Ca R775 per person och natt inkl frukost om man är 4 vuxna.

 

(Visited 235 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.