Världens sämsta fotograf

Sitter och går igenom mina foton från de senaste åren och det är verkligen inte mycket att hurra för. Jag är helt enkelt sämst på att komma ihåg och ta kort. Min kamera ligger alltid i handväskan men det är ytterst sällan som den faktiskt ser dagsljus. Skärpning!

Jag älskar foton och blir alltid jublande glad när någon skickar över kort som de tagit vid besök och annat men inser nu att jag faktiskt under de senaste 5 åren säkert inte ens tagit knappa 200 bilder själv. En anledning är självklart att jag jobbat som guide länge och att det då inte blir några kort alls. För hur skulle det se ut om jag, guiden, trängdes bland de andra för att få bästa bilden?

Och som guide blir man dessutom ganska blind då man sett alla vackra vyer om och om igen…

Men nu så…

Under studieresan ska det minsann knäppas kort!

Appropå bilder så fick jag några söta kort på min underbara brorson. kan inte låta bli att lägga upp de här. han verkar dock vara en ganska grisig unge..Tar han efter faster kanske?


(Visited 81 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.