Packat och klart

Haft en skön söndag. Först var tanken att jag bara skulle sitta hemma i lugn och ro och jobba lite på några artiklar och annat men så kom några goda vänner förbi. Det blev lunch, några flaskor vin och innan jag visste ordet av så vart kl redan 19.30. Fick be mina vänner lite snällt att åka hem för jag måste packa, laga middag och göra lite research för morgondagen.

Jag blir upplockad imorgon kl 04.30 för transfer till flygplatsen. Landar i Johannesburg strax efter kl 08.00 då R & L ska möta upp mig. De driver ett guide företag och har hand om city sightseeing turerna för våra grupper och Soweto turen. De gör dessutom transfers från flygplatsen, halvdagsturer för individuella paket etc. Så de ska visa mig runt i JHB medans de ska sälja in resten av deras produkter till oss. Sen är meningen att de droppar av mig på mitt hotell och att min hyrbil ska levereras. Nästa morgon lämnar jag Johannesburg redan runt 05.00 för att köra mot Umlani Bush camp.

Den resan kommer ta nästan 8 timmar då jag tänkt köra den berömda panorama rutten och måste hitta ett lunch stopp för en av våra grupper som kommer köras i området nästa säsong.
På kvällen blir det game drive och middag. Förhoppningsvis hinner jag skriva ett inlägg efter det.

I vilket fall som helst är jag superladdad inför resan och ser verkligen fram mot att få uppleva Kruger ordentligt.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.