Johannesburg på en dag

Sitter på hotellrummet i Sandton, ett av Johannesburgs mest populäraste områden. Kl är 19.00 och jag är redan i pyjamas, redo för lite sömn. Haft en hektisk dag som började redan kl 02.00 när jag inte kunde somna om så gick upp och tog en dusch, gjorde lite mer research och sen kom Henry, chauffören och plockade upp mig kl 04.30.

Landade runt 8.30 och blev mött av R & L, ett supertrevligt par som visat mig runt i Johannesburg och tagit mig till en massa olika guesthouses och hotell som vi skulle kunna använda. Måste erkänna att jag fått en helt annorlunda bild av Johannesburg den här gången och skulle faktiskt rekommendera folk 2 nätter minst.

Checkade in på hotellet sen eftermiddag och fick dessutom min hyrbil levererad. Käkade sushi i en närliggande restaurang och nu väntar sängen. A typical day on the road…

Imorgon vill jag komma iväg så tidigt som möjligt eftersom jag inte ska köra raka vägen till Timbavati där Umlani ligger, utan göra en hel del stopp längs med vägen. Men som sagt..skriver mer imorgon efter safarin.

(Visited 77 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.