Californication för hela slanten

Vintern är här. På riktigt.

Det har fullkomligen vräkt ner hela natten och ljudet av regnet mot hustaket och vinden som får mina Bogan Villas att skrapa mot altanen har gjort att jag sovit som en stock. Vaknade inte förrän 9.30 imorse. Måste vara rekord.
Jag gillar faktiskt vintern på något underligt sätt. Inte regnet i sig el blåsten men jag finner en slags ro i att kunna krypa ner i sängen med en bra bok el film utan att behöva känna mig skyldig för att “slösa” bort en hel dag.

Idag blir det säsong 2 av Californication. För hela slanten.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Californication för hela slanten
  1. Max skriver:

    Hej Minna!
    Jag heter Max och befinner mig för tillfället i Paarl, Sydafrika. Hittade dig på BP.se och sen in på denna sidan. Såg att du testade “världens högsta bungy-jump” ? Hur var det? Jag är grymt sugen på att göra något liknande, är det värt att ta sig till just denna plats eller kan man välja något mer närliggande, jag har inte riktigt tillgång till bil. Hoppas det är ok att fråga dig, tänkte att du har nog koll på det!

    MVH// Max

  2. max skriver:

    Min e-mail är : M-rasmusson@hotmail.com… underlättar kanske 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.