Mackor på löpande band

Igår hade jag en trevlig middag hemma hos M och A.

M har precis startat eget där hon gör fräscha, ekologiska mackor som hon säljer i de stora kontorsområdena i Westlake. Hon har hållit på i några veckor nu och det har gått över all förväntan. Riktigt kul!

Så nu har hon insett att hon behöver hjälp så gissa vem som provjobbar? Eunice, min städerska 🙂
Visade sig att E tidigare jobbat i kök och blev jätteglad över chansen att jobba 5 dagar i veckan ihop med M. Bara några timmar varje morgon men alltid något. Håller tummarna för henne!

M är en sprallig, entusiastisk tjej från åmål som jag blivit riktigt god vän med sedan hon flyttade hit förra året. Nu ska de dessutom flytta in i hus om några veckor och jag känner igen mig själv så mycket i hennes lycka över att äntligen få ett ordentligt hem. Hon har precis som jag flackat runt i många år och ett hus är många vuxenpoäng.

Kommer själv ihåg när jag köpte min tvättmaskin och kyl/frys..Vuxenpoängen flödade!

(Visited 27 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.