Fiskedags igen :)

Har en god vän som har båt och som jag under sommaren brukade få följa med på diverse fiske strapatser. Tyvärr har jag hitills inte haft någon fiskelycka över huvudtaget (om man bortser från en liten haj och någon äcklig kattfisk) Sen gick båten sönder och har inte varit ute till havs på flera månader men nu är den äntligen tillbaka så nu hoppas jag på en fisketrip kanske redan i helgen 🙂

Vädret är fortfarande helt ok här nere. Hade en fantastisk helg förra helgen med ca 20-22 grader och strålande sol men med kyliga kvällar… Men man känner att regnet inte är långt borta.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.