Studieresa till Kruger parken och Swaziland

Sitter här och klurar på en passande rutt för en studieresa som jag ska göra nästa vecka. Tanken är att jag flyger till Johannesburg där jag ska ha inspektera en hel del guesthouses och ha möte med lite annat folk. Sen ska jag köra till Krugerparken för att även där inspektera hotell, kolla in lite nya Guesthouses, aktiviteter etc. Sen vill jag köra vidare till pytte kungadömet Swaziland för att slutligen avsluta resan med en natt hos min kompis i Pretoria.

Ska bli superkul att få komma bort från kontoret och självklart är det alltid kul med safari men det kommer framförallt bli mycket jobb och måååånga timmar i bil. Är ett jätteområde som ska täckas på 6 dagar.

Anledningen till resan är att jag länge kännt att just dessa områdena varit min akilleshäl som reseproducent men nu ska det alltså bli ändring på det. När jag kommer tillbaka ska jag designa massa nya safari produkter i kombination med Kapstaden och Garden route. Kul!
(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.