Vardagslyx

Som ni vet så jag jobbar alldeles galet mycket. och jag älskar´t! Jag skulle bli snabbt uttråkad som lyxhustru el liknande. Men jag och F har två uttryck som jag älskar: Vardagslyx & “Quality of life”.

Vi träffar massor med gäster från hela världen som undrar varför vi valde just Sydafrika som boplats?

Och vi brukar alltid svara med just dessa två uttryck! Vi lever gott och får så mycket till ett pris man inte kan jämföra med i Sverige.

Idag var ett typiskt exempel…Efter ett antal timmars jobb på en lördag bestämde vi oss för att “lufta oss”. och vart hamnade vi? Jo, nästgårds på Asara Wine Farm som även har 5-stjärnigt hotell och ett flertal olika restaurang alternativ- Servicen var lite si och så sent på eftermiddagen men maten var helt ok och utsikten är ju helt underbar!


(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.