Wines for Life

Just nu är det väldigt bråda dagar hos oss med massa kunder utspridda över hela Sydafrika och ett stort antal förfrågningar inför nästa säsong så bloggandet hamnar ganska långt ner på prioriteringslistan…tyvärr…men lovar att bättra mig framöver.

I onsdags var vi på Wines for Life, ett fantastiskt initiativ från Sydafrikaresor som arrangerade en stor “vindag”  med ca 300 svenskar på Rustenberg vingård här i Stellenbosch.

Alla pengar från eventet gick till Star for Life, en välgörenhetsorganisation som jobbar mot spridningen av HIV bland unga i södra Afrika. Wines for Life dagen bestod av massa vinprovningar och sedan en stor Braai (grillfest) med kända svenska artister som Triple & Touch, The Real Group, Måns Zelmerlöw och även delar av den underbara kören från Star for Life.

Blev rejäl fest och på slutet var alla uppe och dansade!

Hoppas verkligen att detta kan bli ett återkommande event, och att vi isåfall kan bli ännu fler. Har inte tid att gå igenom mina bilder just nu men både Gabriella och Samira och Björn har lagt upp massa fina bilder på sina bloggar så titta in där 🙂

(Visited 49 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.