Nya priser för nästa Sydafrika-säsong

Är superkul att få massa mail redan nu från familjer och större sällskap som planerar sin jul och nyårs resa till Sydafrika. Är viktigt att vara ute i god tid för att få plats på de mindre B&B och guesthouses.

Många reser längs Garden Route under jul och nyår

Enda problemet är att vissa ställen fortfarande inte släppt sina priser för nästa säsong så det kan ta lite tid att komma med fullständiga förslag..men vi jobbar på så snabbt vi bara kan och hoppas ha uppdaterat alla priser på vår hemsida inom ett par veckor…

Stora Sydafrikaresan som snabbt blivit en storsäljare, kommer få lite annorlunda upplägg och efter att ha satt ihop ett oräkneligt antal bröllopsresor senaste året, så kommer vi även lägga mer fokus på romantiska paket..Så håll utkik!

(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.