Var på bio häromsistens…

…och såg den svenskregisserade filmen Safe House som ju utspelar sig här i Kapstaden. Hade länge sett fram mot att se filmen men blev ganska besviken.

Var självklart kul att se välkända miljöer, men tyckte storyn var väldigt tunn och man fick aldrig något riktigt grepp innan det var över. Nu var det ju en actionfilm så så höga förväntningar hade jag inte…men ändå.

Sen var det en del smådetaljer som jag störde mig på. Men det är ju lätt att vara kritisk när det utspelar sig på “hemmaplan”. Exempelvis så försöker huvudkaraktären prata Afrikaans mot slutet av filmen och det skulle de bara låtit vara… Kunde inte urskilja ett endaste ord av vad han sa…
..Ja, ja..

Sen gick vi även och såg “This Means War” som ju är värsta chick-flicken och precis så förutsägbar som man trodde…Men precis vad jag ville ha just då.

Biopriserna har förresten stigit till ca 50kr för en biljett nu, (även om det fortfarande finns biografer där det bara kostar 25kr). Och det tycker vi är dyrt så nu ska vi köpa medlemskort så att man bara behöver betala R36 per film.

Vissa saker är vi väldigt bortskämda med här!

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.