Lite svalka

Mars månad har hittills varit en väldigt behaglig månad med temperaturer runt 30-32 grader och soligt. Brukar vara varmare än så men hela sommaren har varit lite annorlunda i år och mig gör det ingenting!

Men idag så sjönk temperaturen helt plötsligt ner till 18 grader och regnet har hängt i luften hela eftermiddagen men änsålänge har vi bara fått några enstaka droppar… Skönt med lite svalka emellanåt men nu hoppas vi på fint väder tills på söndag igen….

Då ska vi nämligen till Kirstenbosch för att lyssna på Freshlyground och njuta av en picknick i goda vänners lag…Håll tummarna!

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Lite svalka
  1. Agneta o Kjell skriver:

    Have fun…..brings back memories from New Years Eve 2007 with Freshlyground and Dr Victor and The Rasta Rebels…so much fun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.