Vår första vecka på Tempel Wines

I måndags åkte vi således till Paarl och Tempel Wines.

Det var bara att slänga in väskorna, vinka hejdå till Marie och Alf och vänta på första gästerna som checkade in samma eftermiddag.  Var ett par som reser med oss på Sydafrikaexperten, så det kändes ju skönt att vi fick en “lätt” start med gäster som man till en viss del redan känner till.  Jag kände mig fortfarande rejält risig och förkyld så Fredric har fått ha mer kundkontakt än mig och även mailen har fått ligga hyfsat orörd medan jag försökt kurera mig.

tempel wines morgon

Är himla kul att vara här och precis lika vackert som vi kom ihåg det!

Nästa dag kom ännu fler av våra egna kunder och det är alltid kul att få träffa gästerna “in real life” och höra om deras resa och deras intryck av Sydafrika.

Dessutom var vi så fräcka och frågade det sista paret som vi inte kunde få skicka med ett litet paket till Sverige. Våra elefant-nyckelringar har nämligen tagit slut och på det här sättet så får vi påfyllning betydligt snabbare än om vi hade skickat med post härifrån som kan ta en hel evighet…

vindruvor tempel

Wilmer verkar trivas som fisken i vattnet här på gården och även om han var lite blyg mot personalen i början, så släppte det mot slutet av veckan och i fredags tog han själv initiativ och följde med killarna ut på korta små äventyr i vineriet och ute på ägorna. Finns så himla mycket att titta på och greja med.

wilmer på fyrhjulingen

wilmer somnar vid middagen

En av kvällarna åkte vi och hämtade varsin pizza och satt och pratade lite med våra trevliga gäster…Och inte helt otippat så somnade Wilmer vid bordet…

rupert och Wilmer

Han har även fått sig ett helt gäng nya vänner/hundar och han vill ständigt pussa den största av dem, Rupert…Så söta!

Ja, här kommer vi nog trivas och det är härligt att kunna kombinera våra hektiska jobb-dagar, med lite lugnare tempo i de här vackra omgivningarna.

(Visited 200 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.