Tillbaka i Sydafrika

Efter en låååång men ändå ok resa, är vi äntligen tillbaka i vårat älskade Sydafrika. Wilmer lyckades dra på sig en ihärdig hosta några dagar innan vi skulle flyga så vår stora oro var ju att han skulle hosta hela vägen ner och på så sätt störa alla andra på planet men det gick bättre än väntat.

på flygplanet

På sträckan mellan Stockholm och Istanbul hade vi t o m fått ett eget säte till Wilmer och där trivdes han hur bra som helst! Sen att sovstilen är….lite speciell… spelar mindre roll…

sovande wilmer liten

Andra sträckan mellan Istanbul och Kapstaden kändes däremot som en hel evighet och det var en väldigt lättad och trött familj som gick genom passkontrollen i Kapstaden…

I helgen har vi slappat hemma hos våra goda vänner i Tokai, men både jag och F känner oss risiga med ont i halsen, feber m.m så vi har försökt kurera oss och laddat batterierna så gott vi kunnat.

Wilmer verkar stortrivas och det är en nöjd kille som utforskar lekrummet här (finns sååå många nya bilar och annat kul att leka med) och det är ju fantastiskt skönt att slippa alla vinterkläder.

gräs mellan tårna

Wilmer i UV dräkt 2016

 

I förmiddags hälsade vi på Jasper i Simon´s Town och plockade upp ett gäng nya elefant-nyckelringar och det var superkul att träffa honom igen. Han är så tacksam för allt och alltid så glad och positiv!

Wilmer jasper & fredric

Imorgon bär det av norrut, till vingården Tempel Wines där vi kommer vara i ungefär 10 veckor…Spännande!

Vill man se fler bilder så kan man följa Wilmers äventyr på Instagram under namnet: wilmers_sydafrika och som vanligt försöker jag blogga så ofta jag hinner.

(Visited 181 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.