Kattas betraktelser tipsar om An African Villa i Kapstaden

Jag är med i gruppen Svenska resebloggar och en av medlemmarna där, Katarina, tog kontakt med mig i höstas för lite tips ang boende i Kapstaden. Det slutade med att hon bokade vårat Startpaket i Kapstaden.

Nu har hon publicerat ett fint inlägg om An African Villa som är det Guesthouse som de bodde på så gå gärna in på hennes blogg HÄR och bli inspirerade.

Stilfulla An African Villa- Kapstaden

Foto: Katarina Söderberg

An African Villa är det Guesthouse som vi använder allra mest i Kapstaden och ett ställe som vi haft enbart nöjda kunder på. Cindy, Keith och Louis med personal är så otroligt hjälpsamma och trevliga och hela stället är väldigt stilfullt inrett i afrikansk stil, utan att bli FÖR mycket…

Dessutom ligger det på en lugn gata i populära området Tamboerskloof, nära flera bra restauranger m.m men ändå en liten bit ifrån de lite mer trafikerade vägarna.

Pris: Från R850 per person och natt inkl frukost.

(Visited 190 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.