Vandringstur i Kapstaden

Som jag skrev i förra veckan så kommer vi erbjuda guidad stadsvandring i Kapstaden denna säsong.

Efter mina turer nu under vintern så har jag insett vad mycket jag saknar guidningen.

Såååå:

Vi kommer ha en fast avgång varje Torsdag eftermiddag kl 16.30 där alla samlas på Inn on the Square Hotel vid Green market Square. Därifrån kommer vi promenera genom Kapstaden och jag kommer berätta om Sydafrikas och Kapstadens tidiga historia. Vi kommer bl a se Stadshuset, Company´s Gardens och även besöka en populär kvällsmarknad där man kan prova massa goda lokala smårätter (till egen kostnad).

Denna tur kostar 250kr per person och det är alltid jag själv som kommer guida (på svenska) och förutom guidning så bjuder jag även på ett glas vin och lite snacks.

Start 11 Okt 2012.

VÄLKOMNA!

(Denna tur går även att boka andra dagar i veckan men då ingår inte marknadsbesöket. Min 2 personer.)

(Visited 98 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.