Sommarvärme

Haft helt underbart sommarväder hela helgen! Igår mätte vi upp till 34 grader i skuggan hos oss och det är bara september!

Tyvärr har vi inte haft tid att njuta av det fina vädret utan jobbat precis hela helgen för att försöka hinna ikapp efter min långa frånvaro från kontoret. Men det känns som att man har gott om tid att njuta av solen vid senare tillfälle plus att jag hade det ju varmt och skönt i Kenya.

Idag är det mer normalt vårväder med lite halvmulet och svalare temperaturer.

Jag och Fredric sitter på varsin sida av skrivbordet och hjälps åt med de första välkomstpaketen för den här säsongen.

Vi mäter hur vi ska maximera utrymmet här inne när Inka kommer ner om några veckor genom att specialbygga nytt skrivbord.. men det går väl sisådär om jag ska vara ärlig…

Är ju inte speciellt stort kontor vi har (läs pyttelitet) men det kommer ju vara ytterst sällan som vi behöver vara här inne alla tre eftersom vi även har Guesthouset att tänka på så det kommer nog gå…
Måste det göra.

På tal om något helt annat så har jag fått extrem craving efter svenska ostbågar…såna Super Cheez doodles med extra ostsmak….Mmmmmm…

så har ni vägarna förbi, ta gärna med en påse el två..

Jag betalar bra!

(Visited 76 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.