Hemma igen

Helt underbart att vara hemma igen!

När jag landade hemma i Kapstaden i onsdags så körde vi direkt ner till kaphalvön och Kalk bay där vi skulle provbo på Chartfield Guesthouse.

Har inspekterat Chartfield flera ggr tidigare men aldrig bott över så jag hade sett fram mot detta en längre tid eftersom flera av våra tidigare kunder påpekat att frukosten är riktigt bra…Och jag kan bara hålla med!

Rummen är rymliga och man har allt man behöver.

Absolut Inget lyx men för R375-400 per person och natt så tycker jag nog detta är ett av de mest prisvärda ställena i hela Kapstaden-området. Dessutom är det Fair Trade certfierat, vilket betyder att de har schyssta arbetsvillkor m.m

Bästa av allt tycker jag är det centrala läget. Kort promenad ner till alla restauranger. Däremot kan det vara problem att hitta parkering under högsäsong.

Vi hade planerat in en middag med vår goda vän K på Live Bait, en av restaurangerna precis nere vid havet och efter middagen tog vi ett par drinkar på Polana. Mycket trevligt!

Så igår kom jag då äntligen hem till Stellenbosch och sedan dess har solen tittat fram och idag åt vi lunch ute på balkongen..Känns att våren är här!

Härligt!!!!

(Visited 43 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.