Resor till Kenya?

Har fått en del mail från läsare som undrar om vi även anordnar resor till Kenya, eftersom jag spenderat en hel del tid där…Och ja det gör vi, även om det inte alls är vår specialitet på samma sätt som Sydafrika.

Vi har bl a ett bröllopspar som åker till Kenya om några veckor för safari och sedan avslutar med sol och bad på Zanzibar i en vecka.

 Detta är något jag gärna utvecklar vidare och tanken är väl att vi så småningom ska täcka hela södra afrika och delar av östra afrika..i liten skala dvs…

Ska lägga till vår Kenya-Zanzibar kombo på hemsidan så snart jag kan…

Just nu håller jag på och packar och sedan blir det en bush-frukost med gruppen, innan vi tar ett flyg vidare till Nairobi och sedan Johannesburg.
Känns vemodigt att åka härifrån eftersom jag inte vet om jag kommer göra några fler turer till Kenya, men ändå oerhört glad att jag har det jobb jag har..

Nedan bild är från gårdagens safari då vi stötte på denna lejonhona som precis fått tag på en baby Thompson Gazelle…Var ett annat lejon som försökte ta i från henne bytet men hon lyckades ta sig undan…

(Visited 128 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.